Гарбуз, запечений з рисом, сухофруктами, горіхами і политий мeдом
2471
інгредієнти:
- Гарбуз 800 г
- Курага
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Чорнослив 0.5 скл.
- Горіхи грецькі 0.5 скл.
- Рис 0.5 скл.
- Цукор 2 ч.л.
- Мед
У гарбуза зрізати верхівку, вийняти м'якоть ложкою (залишивши 0,5 см від стінок), і нарубати ножем.
Сухофрукти порізати, горіхи порубати.
Рис відварити до готовності, охолодити .
Змішати з нарізаними сухофруктами, нарубаними горіхами, гарбузом і двома чайними ложками цукру.
Викласти все це у гарбуз, закрити кришкою.
Кришку закріпити зубочистками.
Наповнений гарбуз запікати в духовці 1,5 години при 200 градусах. Подавати з теплим медом.
Лазанья со шпинатом и творогомлазанья со шпинатом
Как сделать конфеты карамель домаКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта тут
Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі