Гарбуз, запечений з курячими шлуночками
977
інгредієнти:
- Гарбуз 1 шт.
- Курячі шлуночки 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Зелень (кріп, тархун)
Гарбуз вимити, зрізати з нього кришечку. Акуратно ложкою вибрати м'якоть.
Залишити стінки товщиною 1 см. М'якоть звільнити від насіння і нарізати кубиками.
Курячі шлуночки дрібно нарізати. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Змішати кубики гарбуза з шлуночками і цибулею, додати подрібнену зелень.
Викласти начинку на гарбуз, влити в неї соєвий соус, зверху викласти майонез.
Присипати приправами, накрити кришечкою. Поставити гарбуз у термостійку форму і запікати в духовці 40-45 хвилин.
Курячі шлуночки можна замінити на філе.
Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі