Гарбуз, запечений з курячими шлуночками

ДРУГІ СТРАВИ
977 Гарбуз, запечений з курячими шлуночками
Фото - Гарбуз, запечений з курячими шлуночками
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 шт.
  • Курячі шлуночки 100 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Зелень (кріп, тархун)

Гарбуз, запечена з курячими шлуночками інгредієнти Гарбуз вимити, зрізати з нього кришечку. Акуратно ложкою вибрати м'якоть.

Залишити стінки товщиною 1 см. М'якоть звільнити від насіння і нарізати кубиками.

Гарбуз, запечена з курячими шлуночками Курячі шлуночки дрібно нарізати. Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Змішати кубики гарбуза з шлуночками і цибулею, додати подрібнену зелень.

Викласти начинку на гарбуз, влити в неї соєвий соус, зверху викласти майонез.

фото Гарбуз, запечена з курячими шлуночками Присипати приправами, накрити кришечкою. Поставити гарбуз у термостійку форму і запікати в духовці 40-45 хвилин.

 

Гарбуз, запечена з курячими шлуночками Гарбуз Курячі шлуночки можна замінити на філе.

домашние рецепты выпечки

Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter