Гарбуз запечений в духовці
2014
інгредієнти:
- Гарбуз 500 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Олія
- Сік лимону
- Кінза
- Петрушка
Гарбуз зі шкіркою нарізати великими кубиками, посолити, поперчити. Зробити маринад з олії, часнику з сіллю, соку лимона, дрібно нарізаної кінзи і петрушки.
Полити маринадом гарбуз, випікати у фользі 35-40 хвилин. Духовку нагріти до 200 градусів. За 5-10 хвилин до готовності відкрити фольгу, щоб вийшла кірка.
Салаты в стаканеРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки.
Легкие супы рецепты с фотоНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Пироги со шпинатом тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі