Гарбуз, запечений з овочами "Осінній поцілунок"
- Гарбуз 500 г
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Сметана (20%) 200 г
- Італійські трави
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир твердий 100 г
- Борошно
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
Гарбуз нарізати пластинками, обсмажити у невеликій кількості рослинної олії, посолити. Викласти на паперову серветку, щоб вона ввібрала залишки олії.
Баклажан нарізати кільцями, посолити, обваляти в борошні, обсмажити в олії з двох сторін. Викласти на паперову серветку.
Кабачок нарізати шайбами, посолити, обваляти в борошні, обсмажити, викласти на паперову серветку.
У вогнетривку форму викласти шар баклажанів, гарбуза і кабачків.
Для приготування соусу змішати сметану, видавлений через прес часник, італійські трави, посолити, поперчити.
Залити овочі сметанним соусом.
Натерти зверху твердий сир.
Відправити в нагріту духовку до 200°С на 20 хвилин. Після закінчення часу дістати, дати хвилин п'ять постояти.
Поставка тортов: как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter