Гарбуз з квасолею
1142
інгредієнти:
- Гарбуз корейський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля червона 1 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Імбир корінь 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
Гарбуз помити, порізати упоперек, залити окропом і варити від кипіння 3 хвилини.
Виделкою відокремити волокна на локшину.
Потерти моркву.
Відварену або консервовану червону квасолю протушкувати в олії з цибулею та імбирем. Додати гарбуз з морквою, часник, соєвий соус. Протушкувати хвилин 5-7.
recepti.biz.ua рецепт Киевский торт
Купить капусту, цены: посуда для квашения капусты. Посуда, восторг, грация, авация.
Мультиварки для выпечки: праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Кофейный кекс рецептСеть кофеен
Фото тортикиЗабавные фото и видео животных. Отзывы и фото туристов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі