Гарбуз у хлібній скоринці
 
		
				
				
				
				
		
- Гарбуз 600 г
- Хліб (білий, черствий) 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Приправи
- Олія рослинна 200 мл
- Сіль
 Гарбуз очистити від шкірки і насіння.
 Гарбуз очистити від шкірки і насіння.
 Нарізати на шматочки близько 1 см завтовшки.
 Нарізати на шматочки близько 1 см завтовшки.
 У глибокій тарілці збити яйця з дрібкою солі.
 У глибокій тарілці збити яйця з дрібкою солі.
На плоску тарілку висипати дрібні крихти білого черствого хліба (за 10 секунд подрібнюється в блендері) і змішати їх з сіллю і приправами.
 Обваляти гарбуз спочатку в яйці, потім у хлібних крихтах.
 Обваляти гарбуз спочатку в яйці, потім у хлібних крихтах.
 На широкій сковороді розігріти олію й обсмажити до утворення золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, а потім перекласти на тарілки.
 На широкій сковороді розігріти олію й обсмажити до утворення золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, а потім перекласти на тарілки. 
Рецепты Приготовления - рецепт приготовления салата мимоза. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з ананасом. Рецепт салата цезарь от Valio.
Рецепты приготовления микроволновка. Рецепты приготовления в микроволновке.
Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами www.recepti.biz.ua
ЗдесьБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

