Гарбуз тушкований із яловичиною
- Гарбуз 2 шт.
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Броколі 200 г
- Часник 5 зуб.
- Сир
- Спеції (сіль, перець)
- Паприка (сушена)
- Імбир (тертий)
- Сметана
- Олія оливкова
- Печериці 10 шт.
- Томатна паста
Помити гарбуз. Відрізати верхівку. Вирізати середину.
Приготувати соус для гарбуза. 4 столові ложки сметани, 1 столова ложка томатної пасти і часник.
М'якоть гарбуза нарізати, поперчити, посолити, додати імбир (тертий).
Тушкувати м'якоть гарбуза на повільному вогні, додати соус.
Потім додати броколі.
М'ясо дрібно нарізати, посолити,.
Додати цибулю півкільцями і нарізані печериці.
Потім посипати сушеною паприкою і смажити до готовності м'яса.
Потім змішати тушкований гарбуз і м'ясо, додати сир. Викласти у гарбуз і поставити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Рогалики рецепты с фотоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Набор для суши роллов Мидори: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени. Рецепты из печени.
Праздничные новогодние салаты 2017Праздничная компания
Рецепт торт наполеон домашний на сковородеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter