Гарбуз, смажений у клярі
1606
інгредієнти:
- Гарбуз 400 г
- Кляр
Ретельно помити гарбуз і очистити від шкірки. Нарізати шматочками товщиною 3-5 мм.
Кляр (використати готову суміш). Розігріти сковороду і додати олію, так щоб шматочки гарбуза були на половину в олії. Шматочки гарбуза потрібно з початку обваляти в борошні, а потім занурити у кляр і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Готовий гарбуз покласти на тарілку з папером, щоб він увібрав зайву олію.
Рецепты диетическиеРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты приготовления блюд: пляцки рецепти фото.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы
Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі