Гарбуз, смажений у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
1606 Гарбуз, смажений у клярі
Фото - Гарбуз, смажений у клярі
інгредієнти:
  • Гарбуз 400 г
  • Кляр

Хобак джeн - гарбуз, смажена в клярі інгредієнти

Хобак джeн - гарбуз, смажена в клярі Ретельно помити гарбуз і очистити від шкірки. Нарізати шматочками товщиною 3-5 мм.

фото Хобак джeн - гарбуз, смажена в клярі Кляр (використати готову суміш). Розігріти сковороду і додати олію, так щоб шматочки гарбуза були на половину в олії. Шматочки гарбуза потрібно з початку обваляти в борошні, а потім занурити у кляр і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.

Хобак джeн - гарбуз, смажена в клярі Гарбуз Готовий гарбуз покласти на тарілку з папером, щоб він увібрав зайву олію.

Рецепты диетическиеРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты приготовления блюд: пляцки рецепти фото.

Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы

Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.