Гарбуз "Ши" у кисло-солодкому соусі
- Гарбуз 200 г
- Квасоля (зелена стручкова) 100 г
- Гриби (сіїтаке або печериці) 100 г
- Цибуля порей (тільки біла частина стовбура) 1 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Вода 1 ст.л.
- Крохмаль 1 ч.л.
- Оцет винний (бальзамічний) 1 ч.л.
- Мед (рідкий) 1 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Перець чилі (сухий) 0.5 ч.л.
- Кунжут (насіння) 1 ч.л.
- Олія рослинна
Приготувати соус. Для цього в мед додати подрібнений зубчик часнику.
Потім соєвий соус, воду, оцет, перець чилі. Розчинити в соусі ложку крохмалю, добре перемішати.
На сковороді добре розігріти олію. Підготувати овочі: гарбуз нарізати тонкою соломкою, цибулю нарізати тонкими кільцями, гриби - соломкою. Обсмажити швидко цибулю з грибами.
Додати квасолю, готувати 3 хвилини, помішуючи, щоб не пригоріла цибуля.
Додати гарбуз.
Влити соус, акуратно перемішати і готувати ще 3 хвилини.
Викласти на тарілки і присипати насінням кунжута.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот
Как приготовить вкусный шашлык: суп чанахи рецепт.
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепты греческой кухни с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Торт Наполеон классический - торты без выпечки рецепты.
Поилки для домашней птицы - перепела жареные.
Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу. Вкусные рецепты салат цезарь.
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты салат морепродукты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter