Гарбуз по-грецьки
- Гарбуз 200 г
- Помідор 2 шт.
- Томатний соус (кетчуп) 1 ст.л.
- Оливки 10 шт.
- Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль, перець
- Бринзa 50 г
Гарбуз порізати рівними кубиками 1х1см і обсмажити з усіх сторін в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності (хвилин 7-10).
З помідорів зняти шкірку, порізати, і приєднати до гарбуза, перемішати, потримати пару хвилин на вогні, і додати в сковорідку томатний соус.
Далі додати до гарбуза всі інші інгредієнти: сіль, перець, базилік, оливки. Підлити пару столових ложок рідини з банки з оливками, накрити сковорідку кришкою і тушкувати на повільному вогні ще хвилин 5-10, до повної готовності гарбуза.
При подачі прикрасити кубиками бринзи. Такий гарнір відмінно підійде до будь-якого м'яса або навіть риби, можна вживати з макаронами.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат невеста рецепт.
Сырный салат с Белыми грибами и КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter