Гарбуз "Піканто"
- Гарбуз 400 г
- Кунжут 1 ст.л.
- Сир плавлений (з цвіллю) 50 г
- Гірчиця (діжонська) 1 ч.л.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (кріп і петрушка)
Гарбуз нарізаємо досить товстими й довгими смужками.
Для маринаду, змішаємо мед і оцет (1 ст. ложку).
Додати розмарин.
Оливкову олія і гірчицю.
Гарбуз посолити і поперчити. Додати в маринад. Добре перемішати, щоб гарбуз покрився. Залишаємо на годину маринуватися.
Через годину, розігріваємо сковорідку. Викладаємо гарбуз разом з маринадом. Спочатку гарбуз тушкується, потім, коли маринад випарується, потрібно злегка обсмажити з усіх боків.
В кінці додаємо кунжут, перемішуємо, обсмажуємо 1 хвилину.
У кінці скроплюємо трохи оцтом, що залишився, для більшої пікантності.
При подачі посипаємо дрібно нарізаною зеленню і сиром.
Поможем выйти замуж в Германию - капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
Куриная отбивная с сыром рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта киевский.
recepti.biz.ua открыть кулинарный сайт
Рецепты вкусных салатов на новогодний столКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Рецепты на праздничный стол - рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter