Гарбуз під вершковим сиром
690
інгредієнти:
- Гарбуз 1 шт.
- Сир вершковий 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати скибочками.
Готувати в пароварці 10 хвилин, гарбуз повинен вийти середньої жорсткості.
Гарбуз нарізати на дрібні кубики, додати яйце, сіль, все перемішати.
Викласти у форму, добре притиснути, щоб всі краї були рівними.
Запікати в духовці розігрітій до 200°С, 15 хвилин.
Нарізати вершковий сир.
Розплавити сир на водяній бані.
Запечений гарбуз полити сиром.
Как приготовить вкусный шашлык - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами.
http://recepti.biz.ua торт санчо панчо медовик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі