Гарбуз під бешамель

ДРУГІ СТРАВИ
775 Гарбуз під бешамель
Фото - Гарбуз під бешамель
інгредієнти:
  • Гарбуз 400 г
  • Часник 3 зуб.
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Спеції (базилік, перець, мускатний горіх, імбир)
  • Сир твердий 50 г
  • Сіль

Гарбуз під бешамель інгредієнти Гарбуз порізати невеликими скибочками, посолити, змішати з подрібненим часником, побризкати олією, викласти у форму для запікання в один шар і поставити в розігріту духовку на 20 хвилин.

Гарбуз під бешамельСоус бешамель. Розтопити масло на слабкому вогні, додати борошно і тримати на вогні, безупинно помішуючи, до придбання тістоподібного стану. Поза вогню, додати потроху холодного молока (віночок допоможе позбавитися від грудочок). Знову поставити каструлю на вогонь і нагріти до згущення. Посолити, поперчити і приправити мускатом, імбирем і улюбленими травами.

фото Гарбуз під бешамель Залити гарбузики соусом, посипати натертим сиром і далі відправити в духовку хвилин на 10-15.

Гарбуз під бешамель Гарбуз

Вкусные рецепты Холодных закусок www.recepti.biz.ua

Правильное питание для детей: рецепты пудингов для детей. Рецепты с малиной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter