Гарбуз під бешамель
- Гарбуз 400 г
- Часник 3 зуб.
- Молоко 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Спеції (базилік, перець, мускатний горіх, імбир)
- Сир твердий 50 г
- Сіль
Гарбуз порізати невеликими скибочками, посолити, змішати з подрібненим часником, побризкати олією, викласти у форму для запікання в один шар і поставити в розігріту духовку на 20 хвилин.
Соус бешамель. Розтопити масло на слабкому вогні, додати борошно і тримати на вогні, безупинно помішуючи, до придбання тістоподібного стану. Поза вогню, додати потроху холодного молока (віночок допоможе позбавитися від грудочок). Знову поставити каструлю на вогонь і нагріти до згущення. Посолити, поперчити і приправити мускатом, імбирем і улюбленими травами.
Залити гарбузики соусом, посипати натертим сиром і далі відправити в духовку хвилин на 10-15.
Вкусные рецепты Холодных закусок www.recepti.biz.ua
Правильное питание для детей: рецепты пудингов для детей. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter