Гарбуз із соусом
- Гарбуз 250 г
- Карі 1 ст.л.
- Борошно
- Петрушка (свіжа, дрібно нарізана) 2 ст.л.
- Сир (пармезан, натертий на дрібній тертці) 2 ст.л.
- Булочка (черства, біла)
- Вершки (33%) 100 мл
- Кріп (свіжий, дрібно нарізаний) 1 ст.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець
- Олія оливкова 4 ст.л.
Черству булочку подрібнити в блендері до стану крихти.
Для сирного посипання знадобиться 3 столових ложки.
У блендер покласти дрібно нарізану петрушку, натертий сир, хлібну крихту, оливкову олію, все перемолоти. Поперчити, посолити.
Гарбуз нарізати на невеликі кубики. Посипати карі і перемішати. Посолити. Обваляти в борошні й обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки.
Зробити соуc. Збити вершки до стану сметани. У вершки покласти дрібно нарізаний кріп, куркуму і часник пропущений через прес. Посолити поперчити за смаком.
На тарілку викласти гарбуз за допомогою спеціальної форми, гарбуз повинен бути гарячим. Посипати посипкою.
По колу полити соусом. Ще раз все присипати посипкою.
Салат белоцерковский рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Выпечка оптом: рождественские выпечки.
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты вторых блюд из рыбы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter