Гарбуз фарширований
- Гарбуз 1 шт.
- Філе куряче (грудки) 500 г
- Гриби печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Олія оливкова
- Спеції
- Сіль
- Перець
У гарбуза відрізати "кришечку" з хвостиком, вибрати насіння. Акуратно ложкою, щоб не пошкодити шкірку.
Вийняти частину м'якоті, залишивши стінки приблизно 2 см завтовшки.
Натерти гарбуз зсередини часником, посолити, поперчити і змастити оливковою олією. Відправити гарбуз і "кришку" в розігріту духовку на 30 хвилин.
Начинка. Куряче філе нарізати шматочками і обсмажити на сковороді з розігрітою олією до напівготовності.
Посолити, додати приправи (куркума і орегано).
Цибулю нарізати півкільцями, а гриби приблизно на 8 частин, обсмажити спочатку цибулю, потім додати гриби (також обсмажити до напівготовності).
Вийняти гарбуз з духовки.
Наповнити начинкою, скласти в гарбуз курку, гриби з цибулею.
Зелень, додати сметану, приправи і все акуратно перемішати.
Закрити "кришкою" і загорнути у фольгу (хвостик у кришки теж потрібно обернути, інакше згорить). І відправити у духовку на 40 хвилин.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Кулинарная социальная сеть
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов из моркови. Готовим со вкусом.
Рецепт торт медовик. Медовик торт рецепт.
Рецепты вкусных простых салатов. Рецепт вкусные салаты.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты праздничных блюд
Маковый торт на заказСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter