Гарбуз фарширований
- Гарбуз свіжий 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Груша 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Абрикос 10 шт.
- Горіхи грецькі 10 шт.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Цукор ванільний 1 упак.
- Кориця мелена
Яблука та груші порізати невеликими шматочками.
Теж саме проробити з абрикосами.
Рис відварити до напівготовності.
У гарбуза відрізати "шапочку", вибрати серцевину і виделкою зробити "надрізи", щоб він добре пропікся.
Яблука, груші й абрикоси протушкувати трохи на сковороді, так щоб вони зберегли свою форму.
Горіхи подрібнити.
Змішати рис, фрукти і горіхи, додати цукор, ваніль і трохи кориці. Отриманою сумішшю нафарширувати гарбуз.
Накрити гарбуз "шапкою", прикріпити її зубочистками. Помістити гарбуз у духовку. Випікати при температурі 150-180 градусів 60-90 хвилин. Час залежить від розміру гарбуза.
Рецепты заправок для салатов: салат з маринованих опеньок. Очень вкусные салатики! Простые.
Рецепты салатов на любой вкус: салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Готовим со вкусом: рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Современные салаты рецепты ресторановКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты самых вкусных салатов. Рецепт самых вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter