Галушки із печінки під сирно-гірчичним соусом
- Печінка куряча 200 г
- Картопля відварена 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Петрушка (рубана) 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Сіль 0.25 ч.л.
- Спеції (перець чорний, білий, червоний гострий, паприка) 0.2 ч.л.
- Печериці 200 г
- Масло вершкове 40 г
- Молоко 70 мл
- Сир твердий 50 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Кріп (рубаний) 3 ч.л.
- Яйце 1 шт.
Гриби порізати крупно і обсмажити на олії, посолити і поперчити.
Печінку обсушити серветкою, порізати дрібно.
Цибулю обсмажити на вершковому маслі.
Картоплю очистити і натерти на дрібній тертці.
У печінку додати цибулю, посолити, поперчити, додати спеції, рубану петрушку, натерту картоплю, перемішати.
Потім додати злегка збите яйце, борошно, сухарі. Все добре перемішати.
Поставити на вогонь каструлю з водою, злегка підсолити, довести до кипіння.
Руки змочити в холодній воді, сформувати галушки і опускати в киплячу воду, після спливання варити 7-9 хвилин.
Сирний соус. Сир натерти на дрібній тертці, кріп дрібно порізати.
На сковороді розігріти олію, додати гірчицю, молоко, сіль, білий і чорний перець, паприку, прогріти, не доводячи до кипіння, додати сир, кріп і при постійному помішуванні довести до однорідного стану. Вимкнути вогонь і накрити кришкою.
Галушки викласти шумівкою у сито, дати повністю стекти всій воді, викласти на тарілку, полити соусом.
рецепты блюд в великий пост без растительного масла
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты. Готовим со вкусом.
Рецепты пляцков с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата мимоза с фото пошагово с сыромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter