Галушки із м'ясом та картоплею
- Вода
- Сіль
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- М´ясо 800 г
- Цибуля 1 шт.
- Олія соняшникова 5 ст.л.
- Картопля 6 шт.
Замісити тісто із 1 склянки води, 1 ч. л. солі, можна додати яйце і борошна. Тісто має бути крутим, як на пельмені. Можна використовувати залишки тіста від пельменів, вареників, мант.
М'ясо порізати кубиками 2x2 і посмажити на олії, посолити.
Окремо наповнити 5-літрову каструлю водою до середини, закип'ятити, додати почищену й порізану кубиками картоплю.
Як картопля закипить, зменшити вогонь, посолити.
Взяти тісто і рвати за допомогою ножа, закидаючи галушки відразу у каструлю.
Довести до готовності картоплі. Злити воду.
У готове м'ясо додати порізану півкільцями цибулю і обсмажити.
З'єднати м'ясо та галушки з картоплею. Подавати можна зі сметаною, майонезом або просто так.
www.recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста низкая цена.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter