Галушки із куркою та овочами

ДРУГІ СТРАВИ
645 Галушки із куркою та овочами
Фото - Галушки із куркою та овочами
інгредієнти:
  • Галушки заморожені (картопляні) 250 г
  • Філе куряче 300 г
  • Овочі заморожені 200 г
  • Сметана 3 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Сіль

Куряче філе нарізати скибочками, змішати із майонезом та сіллю. Галушки відварити у киплячій воді до готовності. Час приготування повинно бути вказано на упаковці, приблизно 5 хв. Курочку обсмажити на розігрітій сковороді до утворення скоринки 5-7 хв. Зробити вогонь менше, додати до курки галушки і смажити до рум'яності - 2 хв. Заморожені овочі трохи розморозити. Протушкувати на сковороді із невеликою кількістю води (час приготування на упаковці). Потім викласти у піалу і перемішати зі сметаною. Галушки викласти на велику тарілку, укладаючи гіркою. Зверху посипати куркою (формуючи гірку). На курку овочі зі сметаною.

Рецепты на праздничный стол - салаты с перепелиными яйцами рецепты.

Осетинские пироги на заказ - салат с копченым мясом рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.