Галантін курячий із печерицями
- Курка 1 шт.
- Печериці 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (жовтий, червоний, помаранчевий) 3 шт.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
- Майонез
Зробити розріз через всю тушку від шиї до гузки. Обережно зняти шкіру. Порізати на кілька частин.
М'ясо відокремити від кісток і змолоти із заздалегідь нарізаною ріпчастою цибулею.
Готовий фарш посолити і поперчити.
Нарізати болгарський перець на маленькі кубики.
Змішати із фаршем.
Печериці обсмажити на олії близько 5 хвилин.
На шкіру покласти трохи фаршу і зверху покласти печериці.
Скріпити шкіру зубочистками. Змастити майонезом. Деко змастити олією, покласти галантін швом донизу і поставити у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хв.
Перед подачею вийняти зубочистки. Подавати можна як гарячу порційну страву, або як холодну закуску, нарізавши тонкими скибочками.
Тайская кухня рецепты салатовИнтернет-магазин тайской косметики. Кафе-ресторан тайской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter