Галантін курячий із печерицями

ДРУГІ СТРАВИ
516 Галантін курячий із печерицями
Фото - Галантін курячий із печерицями
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Печериці 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський (жовтий, червоний, помаранчевий) 3 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець
  • Майонез

Галантін курячий з печерицями Зробити розріз через всю тушку від шиї до гузки. Обережно зняти шкіру. Порізати на кілька частин.

Галантін курячий з печерицями М'ясо відокремити від кісток і змолоти із заздалегідь нарізаною ріпчастою цибулею.

фото Галантін курячий з печерицями Готовий фарш посолити і поперчити.

Галантін курячий з печерицями Нарізати болгарський перець на маленькі кубики.

Галантін курячий з печерицями Змішати із фаршем. 

Галантін курячий з печерицями Печериці обсмажити на олії близько 5 хвилин.

Галантін курячий з печерицями На шкіру покласти трохи фаршу і зверху покласти печериці.

Галантін курячий з печерицями Скріпити шкіру зубочистками. Змастити майонезом. Деко змастити олією, покласти галантін швом донизу і поставити у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хв.

Галантін курячий з печерицями Перед подачею вийняти зубочистки. Подавати можна як гарячу порційну страву, або як холодну закуску, нарізавши тонкими скибочками.

 

 

Тайская кухня рецепты салатовИнтернет-магазин тайской косметики. Кафе-ресторан тайской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter