Галантін курячий
- Куркa
- Овочі
- Олія рослинна
- Сметанa
- Яйце
- Спеції
- Гриби
- Перець чорний
- Сіль
- Сметана (майонез)
Зняти з курки панчохою шкіру. Почати від хвостика: злегка надрізати шкіру, а потім акуратно відтягнути шкіру від тушки. Де важко знімається, підрізати жирок або м’ясо ножем, не пошкоджуючи шкіру. Дойшовши до лап, надрізати шкіру у самому низу лапки і вийняти її зі шкіри. Крила можна залишити разом зі шкірою.
Коли шкіра повністю знята, зашити всі отвори і, де порвалося. Крім горла. Через нього фарширувати цю шкіру.
Зчистити по максимуму зі скелета м'ясо, покласти його шматками у нагріту сковороду, додати олію, гриби, будь-які овочі, також відварити 2-3 яйця і відкласти їх у сторону.
Тушкувати, смажити все це до готовності.
Покласти у блендер і змолоти. Додати сире яйце для чіпкості начинки.
Попку зашити.
Тушку рівномірно набити фаршем за формою курки, по центру вагончиками викласти цілі яйця.
Шию заколоти шпажками. Змастити шкірку сметаною, майонезом, посолити, поперчити і змастити шкіру.
Поставити в духовку на 250°С на годину чи до зарум'янювання скоринки.
Моем руки правильно - салати на швидку руку. Украшение блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter