Галантін курячий
- Куркa
- Овочі
- Олія рослинна
- Сметанa
- Яйце
- Спеції
- Гриби
- Перець чорний
- Сіль
- Сметана (майонез)
![]()
Зняти з курки панчохою шкіру. Почати від хвостика: злегка надрізати шкіру, а потім акуратно відтягнути шкіру від тушки. Де важко знімається, підрізати жирок або м’ясо ножем, не пошкоджуючи шкіру. Дойшовши до лап, надрізати шкіру у самому низу лапки і вийняти її зі шкіри. Крила можна залишити разом зі шкірою.
Коли шкіра повністю знята, зашити всі отвори і, де порвалося. Крім горла. Через нього фарширувати цю шкіру.
![]()
Зчистити по максимуму зі скелета м'ясо, покласти його шматками у нагріту сковороду, додати олію, гриби, будь-які овочі, також відварити 2-3 яйця і відкласти їх у сторону.
Тушкувати, смажити все це до готовності.
Покласти у блендер і змолоти. Додати сире яйце для чіпкості начинки.
Попку зашити.
Тушку рівномірно набити фаршем за формою курки, по центру вагончиками викласти цілі яйця.
Шию заколоти шпажками. Змастити шкірку сметаною, майонезом, посолити, поперчити і змастити шкіру.
Поставити в духовку на 250°С на годину чи до зарум'янювання скоринки.
![]()
Моем руки правильно - салати на швидку руку. Украшение блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter