Галантин із кальмарів
- Кальмар 3 шт.
- Печериці 200 г
- Яйце 3 шт.
- Желатин
- Овочі варені 300 г
Відварити кальмарів 3-5 хвилин і очистити від залишків шкіри та нутрощів. Відокремити плавці, мантію розрізати на 3 кільця.
Варені овочі, гриби, яйця і щупальця кальмара порубати, посолити, поперчити і начинити кільця, укладені у глибоку тарілку. Можна прикрасити поверхню маслинами, зеленню і кружечками морквини.
Залити розмоченим і розпущеним желатином і поставити на холоді застигати. Можна застиглу страву ще раз залити залишками желатину, щоб поверхня вирівнялася.
Украшение блюд: салати на швидку руку.
Рецепты французской кухни запеченый сыр тут
www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter