Галантин із кальмарів

ДРУГІ СТРАВИ
596 Галантин із кальмарів
Фото - Галантин із кальмарів
інгредієнти:
  • Кальмар 3 шт.
  • Печериці 200 г
  • Яйце 3 шт.
  • Желатин
  • Овочі варені 300 г

Відварити кальмарів 3-5 хвилин і очистити від залишків шкіри та нутрощів. Відокремити плавці, мантію розрізати на 3 кільця.

Варені овочі, гриби, яйця і щупальця кальмара порубати, посолити, поперчити і начинити кільця, укладені у глибоку тарілку. Можна прикрасити поверхню маслинами, зеленню і кружечками морквини.

Залити розмоченим і розпущеним желатином і поставити на холоді застигати. Можна застиглу страву ще раз залити залишками желатину, щоб поверхня вирівнялася.

Украшение блюд: салати на швидку руку.

Рецепты французской кухни запеченый сыр тут

www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты

Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.

морепродукты салаты рецепты

www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter