Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи»
- Морква (свіжа морква середнього розміру) - 4 шт
- Мед (натуральний бджолиний мед) - 1 ст. л.
- Імбир (тертий свіжий корінь імбиру) - 1 / 2 ч. л.
- Масло топлене (краще всього використовувати "ДХІ" (топлене вершкове масло), але підійде і просте вершкове або будь-яке рослинне масло) - 1 ч. л.
- Петрушка (дрібно порубана свіжа зелень петрушки) - 1 ст. л.
- Сіль (звичайна кухонна сіль) - 1 / 2 ч. л.
- Сік лимонний (сік свіжого лимона) - 1 / 2 ч. л.
- Перець чорний (мелений перець з "краплею" меленої гострого червоного перцю чилі) - 1 / 8 ч. л.
- Куркума (сподіваюся, всім знайома ця чудова спеція) - 1 / 4 ч. л.
- Кумін (по іншому цю спецію називають «Зира» (насіння схожі на кмин)) - 1 / 2 ч. л.
- Вода (звичайна питна вода) - 1 / 8 скл.
Для початку давайте приготуємо всі необхідні нам інгредієнти.
Тепер почистимо і наріжемо моркву кільцями, товщиною приблизно 3 мм. Різати треба під кутом (коса нарізка).
Приблизно ось так.
Тепер відламуємо шматочок кореня імбиру і очищаємо його від шкірки, так, як ми робимо це з звичайним картоплею.
Потім натираємо наш очищений імбир на дрібній тертці.
Розтоплюємо масло в каструлі з товстим дном або в сковороді з високими бортиками і щільною кришкою (у якій можна тушкувати овочі).
На розігріте масло висипаємо кумін і підсмажуємо його, поки не почне потріскувати.
До вже підсмаженого кумину додаємо натертий імбир і трохи підсмажуємо його (не більше хвилини) при постійному помішуванні.
Додаємо мед і куркуму, перемішуємо і .
. висипаємо морквину.
Тепер нам необхідно підсмажити нашу морквину в цій глазурі протягом трьох-чотирьох хвилин, при постійному помішуванні і стежачи, щоб морквина не підгоріла.
Зараз додаємо воду, перемішуємо і .
. накриваємо щільною кришкою.
Тепер зменшуємо вогонь до мінімуму і залишаємо морквину тушкуватися близько 20-ти хвилин.
Ну ось, морквина стала м´якою і страва майже готова.
Додаємо сіль, перець, лимонний сік і зелень.
Дуже акуратно перемішуємо і викладаємо на тарілку.
Ну от, наш чудовий "Гаджар Сабджі" готовий!.
Смачного!.
Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
салати з крабовими паличками рецепти
Кулинарный сайт по подбору продуктов. Кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с каперсами.
Чанахи рецепт с баклажанамиТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter