Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи»

ДРУГІ СТРАВИ
990 Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи»
Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи»
інгредієнти:
  • Морква (свіжа морква середнього розміру) - 4 шт
  • Мед (натуральний бджолиний мед) - 1 ст. л.
  • Імбир (тертий свіжий корінь імбиру) - 1 / 2 ч. л.
  • Масло топлене (краще всього використовувати "ДХІ" (топлене вершкове масло), але підійде і просте вершкове або будь-яке рослинне масло) - 1 ч. л.
  • Петрушка (дрібно порубана свіжа зелень петрушки) - 1 ст. л.
  • Сіль (звичайна кухонна сіль) - 1 / 2 ч. л.
  • Сік лимонний (сік свіжого лимона) - 1 / 2 ч. л.
  • Перець чорний (мелений перець з "краплею" меленої гострого червоного перцю чилі) - 1 / 8 ч. л.
  • Куркума (сподіваюся, всім знайома ця чудова спеція) - 1 / 4 ч. л.
  • Кумін (по іншому цю спецію називають «Зира» (насіння схожі на кмин)) - 1 / 2 ч. л.
  • Вода (звичайна питна вода) - 1 / 8 скл.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» інгредієнти Для початку давайте приготуємо всі необхідні нам інгредієнти.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Тепер почистимо і наріжемо моркву кільцями, товщиною приблизно 3 мм. Різати треба під кутом (коса нарізка).

фото Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Приблизно ось так.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Морква Тепер відламуємо шматочок кореня імбиру і очищаємо його від шкірки, так, як ми робимо це з звичайним картоплею.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Мед Потім натираємо наш очищений імбир на дрібній тертці.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Імбир Розтоплюємо масло в каструлі з товстим дном або в сковороді з високими бортиками і щільною кришкою (у якій можна тушкувати овочі).

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Масло топлене На розігріте масло висипаємо кумін і підсмажуємо його, поки не почне потріскувати.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Петрушка До вже підсмаженого кумину додаємо натертий імбир і трохи підсмажуємо його (не більше хвилини) при постійному помішуванні.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Сіль Додаємо мед і куркуму, перемішуємо і .

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Сік лимонний . висипаємо морквину.

Тепер нам необхідно підсмажити  нашу морквину в цій глазурі протягом трьох-чотирьох хвилин, при постійному помішуванні і стежачи, щоб морквина не підгоріла.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Перець чорний Зараз додаємо воду, перемішуємо і .

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Куркума . накриваємо щільною кришкою.

Тепер зменшуємо вогонь до мінімуму і залишаємо морквину тушкуватися близько 20-ти хвилин.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Кумін Ну ось, морквина стала м´якою і страва майже готова.

Додаємо сіль, перець, лимонний сік і зелень.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Вода Дуже акуратно перемішуємо і викладаємо на тарілку.

Гаджар Сабджі - Морква в медовій глазурі «по-індійськи» Ну от, наш чудовий "Гаджар Сабджі" готовий!.

Смачного!.

Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

салат из моря продуктов

Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики

салати з крабовими паличками рецепти

Кулинарный сайт по подбору продуктов. Кулинарные рецепты сайт xoрошая.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с каперсами.

Чанахи рецепт с баклажанамиТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото