"Гаджар Пулау"

ДРУГІ СТРАВИ
703 "Гаджар Пулау"
Фото -
інгредієнти:
  • Рис (довгозерний білий) 1 скл.
  • Морква 1.25 скл.
  • Кокос (м´якоть) 3 ст.л.
  • Кунжут 1.5 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Родзинки 2 ст.л.
  • Вода 2 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Спеції

Використовувані спеції.

Шість штучок гвоздики.

Одна паличка кориці.

Шість горошин чорного перцю (або пів чайної ложки меленого).


Розігріти олію у товстостінній каструлі на середньому вогні і висипати спеції - насіння кунжуту, гвоздику, чорний перець, паличку кориці і кокосовий горіх.

фото Смажити, помішуючи, доки кокосовий горіх не стане золотистим.

Всипати рис і обсмажити кілька хвилин, доки зерна рису не стануть злегка прозорими.

Додати гарячу воду і залишені компоненти, збільшити вогонь і довести до кипіння. Воду можна попередньо закип'ятити у чайнику.

Зробити вогонь мінімальним, накрити щільно кришкою, і нехай повільно кипить без помішування 20-25 хвилин, доки рис не стане повітряним, овочі м'якими, а вся рідина не вбереться.

Вимкнути вогонь і залишити рис під кришкою на 5 хвилин, щоб ніжні зерна знайшли міцність.

 

Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.

Простые рецепты вкусных салатов - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты с фото.

http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт

Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter