"Гаджар Пулау"
- Рис (довгозерний білий) 1 скл.
- Морква 1.25 скл.
- Кокос (м´якоть) 3 ст.л.
- Кунжут 1.5 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Родзинки 2 ст.л.
- Вода 2 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Спеції
Використовувані спеції.
Шість штучок гвоздики.
Одна паличка кориці.
Шість горошин чорного перцю (або пів чайної ложки меленого).
Розігріти олію у товстостінній каструлі на середньому вогні і висипати спеції - насіння кунжуту, гвоздику, чорний перець, паличку кориці і кокосовий горіх.
Смажити, помішуючи, доки кокосовий горіх не стане золотистим.
Всипати рис і обсмажити кілька хвилин, доки зерна рису не стануть злегка прозорими.
Додати гарячу воду і залишені компоненти, збільшити вогонь і довести до кипіння. Воду можна попередньо закип'ятити у чайнику.
Зробити вогонь мінімальним, накрити щільно кришкою, і нехай повільно кипить без помішування 20-25 хвилин, доки рис не стане повітряним, овочі м'якими, а вся рідина не вбереться.
Вимкнути вогонь і залишити рис під кришкою на 5 хвилин, щоб ніжні зерна знайшли міцність.
Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка. Очень вкусные салатики! Простые.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter