Фузіллі з шинкою і вершковим соусом
- Шинка 300 г
 - Макарони (спіралі) 400 г
 - Філе куряче 300 г
 - Перeць болгарський 1 шт.
 - Олія рослинна 1 ст.л.
 - Масло вершкове 50 г
 - Часник 2 зуб.
 - Приправа (карі) 0.5 ст.л.
 - Вершки (33%) 600 г
 - Борошно пшеничне 3 ст.л.
 - Сіль, перець, зелень
 - Сир твердий 50 г
 - Петрушка 0.5 пуч.
 
Куряче філе і шинку нарізати великими кубиками. Кубики курячого філе обваляти в борошні. Куряче філе і шинку обсмажити разом на суміші олії і вершкового масла.
Додати подрібнений часник і продовжити смажити м'ясо на повільному вогні до золотистого кольору.
Додати часточки болгарського перцю, потім карі, смажити протягом однієї хвилини, залити вершками. Випарувати вершки наполовину, посолити і поперчити, додати подрібнену зелень.
Макарони "Спіралі" відварити, відкинути на дуршлак. Змішати макарони з приготовленим раніше м'ясом у вершковому соусі. Посипати макарони тертим твердим сиром.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок.
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографиями. торты.
Рецепт крема для украшения торта. Кремы для украшения тортов.
Кулинарный сайт консервируем. Лучшие кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter