Фуршет а-ля кебаб
614
інгредієнти:
- Cвинина 500 г
- Яловичина 500 г
- Баранина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1.5 кг
- Часник
- Суміш приправ (коріандр, перець чорний, білий, червоний, зіра)
- Яйце 3 шт.
- Кінза
- Сік лимона 0.5 шт.
Пропустити м'ясо і цибулю через м'ясорубку, потім щe раз - уже фарш. Змішати яйця, сухі спеції, розчавлений пресом часник і кінзу, вичавити сік із половини лимона. З'єднати із фаршем, ретельно перемішати.
Помістити наліплені на шампур «ковбаски» у морозильну камеру хвилин на десять.
Можна посмажити на решітці.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты первых блюд с фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Рецепт столичный кекс recepti.biz.ua
Салатики рецепты новинкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі