Фунчоза з куркою і опеньками

ДРУГІ СТРАВИ
643 Фунчоза з куркою і опеньками
Фото - Фунчоза з куркою і опеньками
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Фунчоза (моток) 1 шт.
  • Горошок зелений (заморожений) 150 г
  • Морква 1 шт.
  • Опеньки (заморожені) 150 г
  • Часник 2 зуб.
  • Соєвий соус
  • Олія оливкова
  • Кунжут

Фунчоза з куркою і опеньками інгредієнти

Фунчоза з куркою і опеньками Нарізати курку на тонкі довгі шматочки, обсмажити їх на оливковій олії. Потім додати гриби і моркву. У цей час залити окропом моточек фунчози, накрити ємність кришкою, доки смажиться все інше, локшина розпариться (хвилин 10-12).

У сковороду до курки додати соєвий соус і горошок, смажити ще пару хвилин. Потім додати дрібно нарізаний часник, а через хвилину - локшину (яка вже розпарена, воду злити, трохи промити локшину). Перемішати, через 2-3 хвилини все готове.

фото Фунчоза з куркою і опеньками Подавати, посипавши кунжутом.

Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter