Фунчоза з куркою і опеньками
643
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Фунчоза (моток) 1 шт.
- Горошок зелений (заморожений) 150 г
- Морква 1 шт.
- Опеньки (заморожені) 150 г
- Часник 2 зуб.
- Соєвий соус
- Олія оливкова
- Кунжут
Нарізати курку на тонкі довгі шматочки, обсмажити їх на оливковій олії. Потім додати гриби і моркву. У цей час залити окропом моточек фунчози, накрити ємність кришкою, доки смажиться все інше, локшина розпариться (хвилин 10-12).
У сковороду до курки додати соєвий соус і горошок, смажити ще пару хвилин. Потім додати дрібно нарізаний часник, а через хвилину - локшину (яка вже розпарена, воду злити, трохи промити локшину). Перемішати, через 2-3 хвилини все готове.
Подавати, посипавши кунжутом.
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі