Фунчоза з грибами та овочами
- Локшина рисова (фунчоза) - 100 г
- Гриби свіжі (печериці) - 200 г
- Цибуля - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Редька - 100 г
- Часник - 3 зуб.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Оцет (3%) - 1 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Перець червоний гіркий
- Сіль
- Олія
Це необхідний набір продуктів.
Фунчозу відварюємо 1 хвилину в окропі.
Зливаємо на друшляк, промиваємо окропом.
Відварюємо на протязі 10 хвилин гриби.
Нарізаємо півкільцями цибулю.
Нарізаємо соломкою (по-корейськи) редьку та моркву.
Ріжемо часточками гриби.
Прожарюємо гриби на рослинній олії до золотистої скоринки, додаємо цибулю, підрум´янюємо. .
Додаємо моркву і редьку, підсмажуємо. .
Видавлюємо часник, додаємо соєвий соус, оцет, сіль, гіркий перець, цукор.
Протушкуємо суміш близько 5 хвилин. .
Викладаємо овочево-грибну суміш на фунчозу.
Посипаємо зеленню кінзи. І відразу подаємо гарячим. При відсутності рисової локшини, можна замінити звичайною.
Лазанья со шпинатом и сыром в мультиваркелазанья со шпинатом
Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха.
Орехи и сухофрукты ?KO BAUM: салаты из яблок. Вкусные рецепты с фото.
Сайт кулинарных рецептов. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter