Фуа-гра
614
інгредієнти:
- Печінка гусяча 1 шт.
- Виноград 10 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Сіль
- Перець
Гусячу печінку порізати пластинками по 2 см завтовшки.
Посипати сіллю сковороду і сильно її нагріти. Печінку посолити, поперчити і викласти на сковороду.
Через 5 секунд перевернути, і через 10-15 секунд зняти з вогню на тарілку.
На гарячу сковороду викласти 10 очищених виноградин, залити соком одного апельсина, 20 секунд помішувати, потім зняти з вогню, полити печінку отриманим соусом.
Готову страву прикрасити зеленню.
Капуста пелюстка рецепт без уксусаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты пончиков на кефиреУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі