Фруктово-м'ясний горщик

ДРУГІ СТРАВИ
609 Фруктово-м'ясний горщик
Фото - Фруктово-м'ясний горщик
інгредієнти:
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Яловичина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Чилі (порошок) 0.5 ч.л.
  • Лимонна цедра
  • Бульйон (яловичий) 1.5 скл.
  • Джем сливовий 0.5 скл.
  • Петрушка
  • Сік лимонний 1 ст.л.

Фруктово-м'ясної горщик інгредієнти Розігріти духовку до 170 градусів.

У сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Двома порціями підрум'янити м'ясо з двох сторін. Перекласти в горщик і відставити убік.

Фруктово-м'ясної горщик У ту ж сковороду додати цибулю, готувати 1-2 хвилини до м'якості.

фото Фруктово-м'ясної горщик Потім додати моркву, часник, томатну пасту, борошно і чилі. Ретельно перемішати протягом хвилини.

Фруктово-м'ясної горщик Олія оливкова Додати цедру і сік лимона, бульйон і сливовий джем. Довести до кипіння. Посолити, поперчити.

Фруктово-м'ясної горщик Яловичина Соусом залити м'ясо в горщику. Рідини повинно бути стільки, щоб ледь покривала м'ясо. Якщо соусу недостатньо, додати небагато гарячої води. Накрити кришкою і поставити в розігріту духовку на 2 години.

Фруктово-м'ясної горщик Цибуля ріпчаста Подавати з картопляним пюре, посипавши свіжою петрушкою.

Рецепты диетические в пароваркеРецепты всевозможных диет

Мультиварки для выпечки: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.

Рецепты для пароварки, вкусно: салат французский рецепт с фото.

Торт парижанка рецептИзготовление тортов на заказ

Пирог со шпинатом и сыром из слоеного тестаПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Рецепт торт наполеон со сгущенкойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter