Фруктово-м'ясний горщик
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Яловичина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Чилі (порошок) 0.5 ч.л.
- Лимонна цедра
- Бульйон (яловичий) 1.5 скл.
- Джем сливовий 0.5 скл.
- Петрушка
- Сік лимонний 1 ст.л.
Розігріти духовку до 170 градусів.
У сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Двома порціями підрум'янити м'ясо з двох сторін. Перекласти в горщик і відставити убік.
У ту ж сковороду додати цибулю, готувати 1-2 хвилини до м'якості.
Потім додати моркву, часник, томатну пасту, борошно і чилі. Ретельно перемішати протягом хвилини.
Додати цедру і сік лимона, бульйон і сливовий джем. Довести до кипіння. Посолити, поперчити.
Соусом залити м'ясо в горщику. Рідини повинно бути стільки, щоб ледь покривала м'ясо. Якщо соусу недостатньо, додати небагато гарячої води. Накрити кришкою і поставити в розігріту духовку на 2 години.
Подавати з картопляним пюре, посипавши свіжою петрушкою.
Рецепты диетические в пароваркеРецепты всевозможных диет
Мультиварки для выпечки: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепты для пароварки, вкусно: салат французский рецепт с фото.
Торт парижанка рецептИзготовление тортов на заказ
Пирог со шпинатом и сыром из слоеного тестаПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт торт наполеон со сгущенкойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter