Фруктова курка у кисло-солодкому соусі
- Філе куряче (грудка) 700 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Банан 1 шт.
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Квасоля (біла консервована в томатному соусі) 1 бан.
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень (цибуля зелена, петрушка, кріп)
- Часник 1 зуб.
Куряче філе нарізати кубиками, посолити, поперчити і обсмажити на олії.
Перець нарізати кубиками, додати до курки, тушкувати протягом 10 хв.
Покласти в сковороду банку квасолі, ананаси з рідиною.
Тушкувати ще 5 хв.
Перед закінченням приготування покласти до курки і овочів нарізаний банан і борошно, перемішати, посолити і залишити на плиті ще 2 хв.
Перед подачею на стіл посипати рубаною зеленню.
Вкусные рецепты с фото - рецепт торта из тыквы. Осетинские пироги на заказ.
Французская кухня кулинарные рецепты. Французская кухня рецепты жульен.
Салат из микса морепродуктов рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter