Фріттата з кабачками
- Кабачoк 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце куряче 6 шт.
- Пармезан (тертий) 80 г
- Базилік (свіжий) 3 ст.л.
Кабачок нарізати тонкими скибочками, цибулю півкільцями, часник подрібнити.
Розігріти в сковорідці олію, обсмажити в ній цибулю протягом приблизно двох хвилин, потім всипати кабачки і часник і пасерувати, помішуючи, хвилин 6-8. Посолити і перекласти в глибоку миску.
В окремій мисці злегка збити віночком яйця, половину сиру і подрібнене листя базиліка.
Перемішати яєчну суміш з кабачками. Форму для запікання змастити рослинною олією і вилити в неї яєчно-кабачкову суміш. Зверху посипати сиром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, не накриваючи кришкою.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Салаты мясные рецепты приготовления. Мясной салат столичный.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Салаты с заправкой без майонезаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips - рецепты салатов с фото.
recepti.biz.ua рецепты Польская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter