Фріттата з кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
681 Фріттата з кабачками
Фото - Фріттата з кабачками
інгредієнти:
  • Кабачoк 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Пармезан (тертий) 80 г
  • Базилік (свіжий) 3 ст.л.

Фріттата з кабачками інгредієнти Кабачок нарізати тонкими скибочками, цибулю півкільцями, часник подрібнити.

Фріттата з кабачками Розігріти в сковорідці олію, обсмажити в ній цибулю протягом приблизно двох хвилин, потім всипати кабачки і часник і пасерувати, помішуючи, хвилин 6-8. Посолити і перекласти в глибоку миску.

фото Фріттата з кабачками В окремій мисці злегка збити віночком яйця, половину сиру і подрібнене листя базиліка.

Фріттата з кабачками Кабачoк Перемішати яєчну суміш з кабачками. Форму для запікання змастити рослинною олією і вилити в неї яєчно-кабачкову суміш. Зверху посипати сиром і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, не накриваючи кришкою.

Фріттата з кабачками Цибуля ріпчаста

 

Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.

Салаты мясные рецепты приготовления. Мясной салат столичный.

Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.

салаты от даши малаховой

Салаты с заправкой без майонезаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мультиварка Philips - рецепты салатов с фото.

recepti.biz.ua рецепты Польская кухня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter