Фрітата з креветками і петрушкою

ДРУГІ СТРАВИ
627 Фрітата з креветками і петрушкою
Фото - Фрітата з креветками і петрушкою
інгредієнти:
  • Яйце 6 шт.
  • Креветки (очищені) 0.5 кг
  • Сир твердий 200 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Салат (рукола) 1 упак.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна

Розбити в миску 6 яєць, додати порізані креветки, дрібно порізану петрушку, сир, натертий на крупній тертці, сік і цедру півлимона. Все перемішати, посолити, поперчити. Розігріти сковорідку з високим бортиком із вершковим маслом та оливковою олією. Викласти у сковороду масу, коли нижня частина трохи підсмажиться, поставити форму в розігріту духовку, довести до готовності. Подавати із салатом рукола.

Простые рецепты: рецепты без выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter