Фрітата з креветками і петрушкою
639
інгредієнти:
- Яйце 6 шт.
- Креветки (очищені) 0.5 кг
- Сир твердий 200 г
- Масло вершкове 100 г
- Салат (рукола) 1 упак.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Розбити в миску 6 яєць, додати порізані креветки, дрібно порізану петрушку, сир, натертий на крупній тертці, сік і цедру півлимона. Все перемішати, посолити, поперчити. Розігріти сковорідку з високим бортиком із вершковим маслом та оливковою олією. Викласти у сковороду масу, коли нижня частина трохи підсмажиться, поставити форму в розігріту духовку, довести до готовності. Подавати із салатом рукола.
Простые рецепты: рецепты без выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі