Фрітата картопляна

ДРУГІ СТРАВИ
718 Фрітата картопляна
Фото - Фрітата картопляна
інгредієнти:
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Асорті овочеве (горошок зелений, перець солодкий, помідор)
  • Яйце 1 шт.
  • Майонез
  • Сіль

Картоплю з цибулею очистити і нарізати: картоплю - тонкими пластинками, цибулю - півкільцями. Пластинки картоплі викласти тонким шаром на розігріту сковороду з олією і обсмажити декілька хвилин до напівготовності, додати цибулю і перемішати. Злегка посолити картоплю, зверху викласти нарізані соломкою овочі.

Збити яйця і змішати з невеликою кількістю майонезу. Отриманою сумішшю залити овочі та картоплю.

Сковороду пару хвилин потримати на вогні і поставити в духовку, розігріту до 180-200 градусів, на 10 хвилин.

Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina: торт вышиванка рецепт.

Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Рецепт салата Мимоза: салаты с консервой. Диетические блюда для похудения.

Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Рецепты всевозможных диет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter