Фрітата картопляна
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Асорті овочеве (горошок зелений, перець солодкий, помідор)
- Яйце 1 шт.
- Майонез
- Сіль
Картоплю з цибулею очистити і нарізати: картоплю - тонкими пластинками, цибулю - півкільцями. Пластинки картоплі викласти тонким шаром на розігріту сковороду з олією і обсмажити декілька хвилин до напівготовності, додати цибулю і перемішати. Злегка посолити картоплю, зверху викласти нарізані соломкою овочі.
Збити яйця і змішати з невеликою кількістю майонезу. Отриманою сумішшю залити овочі та картоплю.
Сковороду пару хвилин потримати на вогні і поставити в духовку, розігріту до 180-200 градусів, на 10 хвилин.
Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт вышиванка рецепт.
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт салата Мимоза: салаты с консервой. Диетические блюда для похудения.
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter