Фріптура
861
інгредієнти:
- М´ясо качки
- Цибуля ріпчаста
- Вода
- Сіль
- Лист лавровий
У чавун поставити м'ясо - стегенця, печінку, крильця, шлунок. Залити водою так, щоб прикрила трохи м'ясо. Додати сіль і лавровий листок, варити на середньому вогні.
Очистити цибулю й нарізати кубиками. Коли вода трохи спаде, висипати цибулю і перемішати. Залишити варитися. Коли вода спаде, приблизно, до 1/3-1/4 частини, то можна вимикати і їсти, і обов'язково гарячою.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - бите скло десерт рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Крем для торта: недорогой крем для торта.
Маковый торт на заказ - маковый торт. Оригинальные торты на заказ.
Торт сладкоед медовик. Как сделать торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі