Фрікасе із курки з грибами
782
інгредієнти:
- Курка (стегно) 1 кг
- Масло вершкове 125 г
- Гриби (сухі) 600 г
- Часник 5 зуб.
- Петрушка
Гриби замочити. Потім відварити.
Розігріти у сотейнику олію, додати 25 г вершкового масла, покласти у сотейник шматочки курки і обсмажити на середньому вогні.
Коли шматочки курки обсмажаться з усіх сторін, злити масло із сотейника і замінити на 50 г вершкового масла. Додати 1 ст. ложку води, посолити, поперчити і відставити у сторону.
Гриби обсмажити у 50 г вершкового масла протягом 10 хв. Потім викласти гриби у сотейник і поставити готуватися разом із куркою ще 15 хв під кришкою.
Перед подачею на стіл посипати страву подрібненим часником і зеленню.
Рецепты выпечки - торты без выпечки рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Черничное варенье рецепт 5 минуткаРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі