Фрікасе із курки з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
725 Фрікасе із курки з грибами
Фото - Фрікасе із курки з грибами
інгредієнти:
  • Курка (стегно) 1 кг
  • Масло вершкове 125 г
  • Гриби (сухі) 600 г
  • Часник 5 зуб.
  • Петрушка

Фрікасе з курки з грибами інгредієнти Гриби замочити. Потім відварити.

Фрікасе з курки з грибами Розігріти у сотейнику олію, додати 25 г вершкового масла, покласти у сотейник шматочки курки і обсмажити на середньому вогні.

Коли шматочки курки обсмажаться з усіх сторін, злити масло із сотейника і замінити на 50 г вершкового масла. Додати 1 ст. ложку води, посолити, поперчити і відставити у сторону.

Гриби обсмажити у 50 г вершкового масла протягом 10 хв. Потім викласти гриби у сотейник і поставити готуватися разом із куркою ще 15 хв під кришкою.

Перед подачею на стіл посипати страву подрібненим часником і зеленню. 

 

мясные блюда для фуршета

Рецепты выпечки - торты без выпечки рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

курчата фото

Черничное варенье рецепт 5 минуткаРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter