Фрікасе із курки з грибами
- Грудка куряча
- Печериці
- Цибуля ріпчаста
- Борошно пшеничне
- Сіль, перець
- Сік лимона 0.5 шт.
- Яйце куряче
- Олія оливкова
- Масло вершкове
Курячу грудку нарізати на кубики 2х2 см, умочити кожен кубик у борошно.
Окремо помити гриби печериці у воді з додаванням борошна.
Окремо нарізати дрібно цибулю.
На одну зі сковорідок, глибоку, покласти вершкове масло навпіл з оливковою олією, викласти туди курку і обсмажити так, щоб спасерувалося борошно на м'ясі, щоб не було рум'яної скоринки, страва має вийти білою.
На іншій сковороді спасерувати цибулю.
У курку додати порізані крупно гриби, вони пустять сік, коли гриби протушкуються трохи, додати туди цибулю, сіль, перець чорний мелений і курячий бульйон, щоб повністю покрило м'ясо із грибами, закрити кришкою і на маленькому вогні хвилин 15 тушкувати.
Окремо у глибокій мисці збити одне сире яйце і сік половини лимона, невеликого. У миску з яйцем, постійно помішуючи, додати 4-5 ополоників соусу із м'яса та грибів і перемішати, потім всю цю рідину влити в загальну каструлю з м'ясом і грибами, перемішати, спробувати, якщо трохи кислувате, то трохи додати цукру, потім закрити кришку і вимкнути вогонь, дати постояти 10 хвилин.
Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Рецепты пиццы маргаритаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты праздничных блюд для детей здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter