Фрікасе із курки з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
747 Фрікасе із курки з грибами
Фото - Фрікасе із курки з грибами
інгредієнти:
  • Грудка куряча
  • Печериці
  • Цибуля ріпчаста
  • Борошно пшеничне
  • Сіль, перець
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Яйце куряче
  • Олія оливкова
  • Масло вершкове

Курячу грудку нарізати на кубики 2х2 см, умочити кожен кубик у борошно. 

Окремо помити гриби печериці у воді з додаванням борошна. 

Окремо нарізати дрібно цибулю. 

На одну зі сковорідок, глибоку, покласти вершкове масло навпіл з оливковою олією, викласти туди курку і обсмажити так, щоб спасерувалося борошно на м'ясі, щоб не було рум'яної скоринки, страва має вийти білою. 

На іншій сковороді спасерувати цибулю.

У курку додати порізані крупно гриби, вони пустять сік, коли гриби протушкуються трохи, додати туди цибулю, сіль, перець чорний мелений і курячий бульйон, щоб повністю покрило м'ясо із грибами, закрити кришкою і на маленькому вогні хвилин 15 тушкувати. 

Окремо у глибокій мисці збити одне сире яйце і сік половини лимона, невеликого. У миску з яйцем, постійно помішуючи, додати 4-5 ополоників соусу із м'яса та грибів і перемішати, потім всю цю рідину влити в загальну каструлю з м'ясом і грибами, перемішати, спробувати, якщо трохи кислувате, то трохи додати цукру, потім закрити кришку і вимкнути вогонь, дати постояти 10 хвилин.

Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты

Рецепты для мультиварки, вкусно - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.

Рецепты пиццы маргаритаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты праздничных блюд для детей здесь