Фрікасе із креветок із вершками
811
інгредієнти:
- Креветки 400 г
- Цибуля ріпчаста (червона або шалот) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий (червоний і зелений) 1 шт.
- Печериці 50 г
- Гриби (муер) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Вино біле сухе 100 г
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
- Вершки (25%) 100 г
- Каперси 2 ч.л.
- Олія рослинна (масло вершкове) 2 ст.л.
Вимиті й очищені овочі нарізати.
Цибулю і перець - тонкими півкільцями.
Морквину - тонкою соломкою.
Печериці - тонко на 3-4 частини.
Часник - дрібно.
Креветки почистити.
Гриби муер розмочити у холодній воді і відварити близько 10 хв.
У розігрітій сковороді з додаванням олії тушкувати овочі близько 7-10 хв.
Додати борошно, креветки, вино, вершки, каперси, сіль і перець, тушкувати ще близько 5 хв, зняти з вогню і подати.
Рецепты тортов: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты новогодних блюд www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт приготовления плова
Оригинальные Кремы - рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі