Фрикадельки з томатним соусом і макаронами
- Фарш яловичий 500 г
- Хліб білий 30 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень 1 шт.
- Бульйон (вода) 0.5 скл.
- Перець чорний
Фрикадельки.
У фарш додати розмочений у молоці батон, яйце, гірчицю, сіль і перець.
Все добре перемішати, готовий фарш відбити, кидаючи на поверхню столу.
Сформувати невеликі фрикадельки.
На розігрітій з олією сковороді, на середньому вогні, обсмажити фрикадельки з одного боку 3 хвилини.
Перевернути на іншу сторону, обсмажити ще 2 хвилини. Зменшити вогонь і довести фрикадельки до готовності протягом 5 хвилин.
Соус.
Помідори очистити від шкірки і дрібно нарізати.
Чисту сковороду розігріти.
Викласти на сковороду помідорну кашку і тушкувати 3 хвилини.
Часник пропустити через прес.
Зелень порубати.
Додати томатну пасту, часник, перемішати і тушкувати ще 2 хвилини. Посолити, поперчити.
Додати вогонь, влити у сковороду трохи бульйону або води і довести до кипіння.
Коли соус закипить, зменшити вогонь і тушкувати, помішуючи 3 хвилини.
Додати у соус зелень, перемішати, додати у соус фрикадельки і 5 хвилин тушкувати.
На тарілку викласти відварені макарони, зверху укласти фрикадельки і полити томатним соусом.
Консервация овощей в автоклаве рецептыконсервация овощей
Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями. Готовим со вкусом.
Рецепта новогодних салатов здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты с фото.
Польская кухня рецепты суповПольская светотехническая продукция
Рецепты торт медовик recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter