Фрикадельки з овочами по-корейськи

ДРУГІ СТРАВИ
807 Фрикадельки з овочами по-корейськи
Фото - Фрикадельки з овочами по-корейськи
інгредієнти:
  • Фарш (свинина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Крохмаль 100 г
  • Капуста білоголова 500 г
  • Олія рослинна 100 г
  • Горошок зелений (консервований) 250 г
  • Морква 200 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Вода 250 г

У свинячий фарш додати сіль, перець, половину нашаткованої цибулі і половину сухого крохмалю. Перемішати в однорідну масу, сформувати кульки і обсмажити їх в олії.

 

 

 

Окремо обсмажити залишену цибулю, моркву, капусту і зелений горошок.

Всі інгредієнти перемішати, викласти у форму, залити розчином крохмалю і холодної води і запікати 15 хв у духовці при температурі 180 градусів.

Подавати у гарячому вигляді. 

 

Рецепты салатов: салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Тутгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой

Рецепты для хлебопечки, вкусно: фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Мясные салаты с грибамиМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции

Внимание! Термосы и термокружки - приготовление йогурта в термосе.

Ореховая паста рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на

ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Майонез домашний рецепт с уксусомКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter