Фрикадельки з овочами по-корейськи
- Фарш (свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Крохмаль 100 г
- Капуста білоголова 500 г
- Олія рослинна 100 г
- Горошок зелений (консервований) 250 г
- Морква 200 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Вода 250 г
У свинячий фарш додати сіль, перець, половину нашаткованої цибулі і половину сухого крохмалю. Перемішати в однорідну масу, сформувати кульки і обсмажити їх в олії.
Окремо обсмажити залишену цибулю, моркву, капусту і зелений горошок.
Всі інгредієнти перемішати, викласти у форму, залити розчином крохмалю і холодної води і запікати 15 хв у духовці при температурі 180 градусів.
Подавати у гарячому вигляді.
Рецепты салатов: салати та закуски. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Тутгрушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой
Рецепты для хлебопечки, вкусно: фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Мясные салаты с грибамиМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Внимание! Термосы и термокружки - приготовление йогурта в термосе.
Ореховая паста рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Майонез домашний рецепт с уксусомКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter