Фрикадельки з баклажанів і кабачків
- Баклажан (малий) - 2 шт
- Кабачoк (малі) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Бринза - 150 г
- Борошно пшеничне - 5-7 ст. л.
- Яйце куряче - 2 шт
- Кріп - 1 / 2 пучків.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний мелений (за смаком)
- Олія (для смаження)
Баклажани очистити від шкірки і зварити до готовності, відкинути на друшлак, дати стекти воді і подрібнити.
Кабачки порізати дрібно (шкірку я не видаляла, так як у мене були молоді кабачки, якщо старі-очистити).
Бринзу дрібно порізати.
З´єднати кабачки і баклажани, додати цибулину і часник, натерті на дрібній тертці.
Бринзу також додати.
Туди ж покласти борошно, яйця, сіль, перець і порізаний кріп.
Все це перемішати і сформувати невеличкі кульки вологими руками, щоб не прилипали. Обвалять їх у борошні, покласти в сковороду з великою кількістю олії і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Подавати в гарячому або холодному вигляді, при бажанні можна додати фарш.
Смачного!.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты с редькой рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.ua торт медовик рецепт
ТутМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Сальса рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter