Фрикадельки із картоплею
715
інгредієнти:
- Картопля 12 шт.
- Розмарин 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Фарш м´ясний 900 г
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Томатна паста 4 ч.л.
- Гірчиця 3 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Сир твердий 250 г
Картоплю відварити у мундирі. У розмарину обірвати голочки.
Фарш, подрібнену цибулю, сіль, перець, томат, гірчицю, сухарі, яйця вимішати разом. Нагріти духовку до 200°С.
Картоплю очистити, остудити і нарізати тонкими скибочками.
Деко змастити олією.
Кожну картоплину викласти у формі кола, накладаючи одну скибочку на іншу, посолити. Вологими руками зліпити із фаршу 12 фрикадельок. Покласти у центр кожного кружечка по фрикадельці, змастити олією, посипати розмарином і запекти в духовці 25 хв.
Сир нарізати скибочками і покласти на кожну фрикадельку. Запікати ще 5 хв.
Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов.
Новогодние рецепты закусокКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі