Фрикадельки
747
інгредієнти:
- Свинячий фарш 500 г
- Бульйон рибний 5 ст.л.
- Корінь петрушки 2 шт.
- Перець чорний 2 ч.л.
- Часник 5 зуб.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Коріандр 0.5 ч.л.
- Олія
Покласти дрібно рубане коріння петрушки, перець, часник і цукор у комбайн і подрібнити у порошок. Додати свинячий фарш і добре перемішати, далі додати рибний бульйон, подрібнений кмин і коріандр, добре перемішати і сформувати приблизно 20 фрикадельок розміром із волоський горіх. Запанірувати у борошні і обсмажити в олії до готовності.
Подавати із рисовим гарніром.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с креветками и омлетом.
Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.ua рецепт крема заварной
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі