Французька запіканка
1834
інгредієнти:
- Свинина 0.5 кг
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 0.5 кг
- Сир твердий 50 г
- Майонез
- Сіль, перець
Нарізати м'ясо маленькими шматочками і викласти на змащене олією деко.
Посолити м'ясо і поперчити.
Нарізати цибулю півкільцями і викласти зверху м'яса.
Нарізати картоплю "соломкою", посолити, поперчити, обмазати майонезом. Потім викласти зверху цибулі.
Нарізати гриби, також обмазати їх перцем, сіллю і майонезом і викласти зверху картоплі.
Посипати сиром і зверху сир обмазати майонезом добре, щоб було соковито і сир не підгoрів.
Поставити у духовку на 1,5 години при 150°С.
Салати з кукурудзою рецептисалати з кукурудзою
Куриный рулет с омлетом и зеленьюкуриный рулет
Рецепты Приготовления - салат из брокколи рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
рецепты бездрожжевого теста для хлеба
Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі