Французька запіканка

ДРУГІ СТРАВИ
1834 Французька запіканка
Фото - Французька запіканка
інгредієнти:
  • Свинина 0.5 кг
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 0.5 кг
  • Сир твердий 50 г
  • Майонез
  • Сіль, перець

Нарізати м'ясо маленькими шматочками і викласти на змащене олією деко.

Посолити м'ясо і поперчити.

Нарізати цибулю півкільцями і викласти зверху м'яса.

Нарізати картоплю "соломкою", посолити, поперчити, обмазати майонезом. Потім викласти зверху цибулі.

Нарізати гриби, також обмазати їх перцем, сіллю і майонезом і викласти зверху картоплі.

Посипати сиром і зверху сир обмазати майонезом добре, щоб було соковито і сир не підгoрів.

Поставити у духовку на 1,5 години при 150°С.

Салати з кукурудзою рецептисалати з кукурудзою

Куриный рулет с омлетом и зеленьюкуриный рулет

Рецепты Приготовления - салат из брокколи рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

рецепты бездрожжевого теста для хлеба

Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимоза классический.

принцип приготовления кофе эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter