Фрайме - принцеса Нілу
- Риба 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Перець чилі
- Петрушка
- Лимон 2 шт.
- Паприка солодка 2 ст.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Сіль (велика)
Потрібна морська риба без кісток (принцеса Нілу, горбуша, стерлядь або морський окунь).
Рибу порізати на порційні шматки, посолити крупною сіллю, збризнути лимонним соком і поперчити білим перцем.
Помідори помити і зверху зробити надріз хрестом, покласти у посудину і залити крутим окропом із чайника.
Дві-три хвилини попарити і на холод, під холодну воду, почистити, розрізати на чотири частини і почистити від насіння.
Одну головку часнику розібрати на зубчики і почистити. Перець чилі розрізати уздовж, видалити насіння і перетинки.
Пучок кінзи і петрушки помити, можна порізати, або покласти потім зверху.
Лимон почистити від шкіри і порізати на шматочки.
У тарілці змішати солодку паприку, карі, кмин, додати олію і перемішати до однорідної маси.
У глибоку сковорідку або низьку широку каструлю налити оливкової олії, покласти цілі зубчики часнику і порізаний перець, смажити 5-7 хвилин.
Додати порізані помідори, 5-7 хвилин смажити.
Покласти суміш із паприки.
Перемішати, ще пару хвилин просмажити і покласти у сковорідку рибу.
Налити трохи гарячої води (100 г), посолити.
Накрити зеленню і шматочками лимона.
Закрити кришкою, зробити найменший вогонь і варити 20-25 хвилин.
Вимкнути і залишити на пару хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Диетические блюда для похудения.
Василий сергеевич кульков. Мицелий кульки.
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.
Ищете диетические рецепты? Узнай: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter