Форшмак зі свіжої капусти
- Капуста 600 г
- Сухарі 4 шт.
- Яйце 2 шт.
- Оцет
Замочити сухарі в молоці або воді.
Капустяну головку розібрати на листя, відварити в підсоленій воді до м'якості (не переварити). Злити воду і дати листю охолонути до 40 градусів. Гарно їх віджати і пропустити через м'ясорубку.
Зварені яйця пропустити через м'ясорубку і додати до капусти. Готові сухарі також пропустити через м'ясорубку.
Масу добре вимішати, додати оцет і сіль за смаком, трохи олії. Готовий "форшмак" викласти на оселедницю.
Додати декілька крапель рідкого диму.
Зробити соус. Яєчний жовток розтерти з гірчицею.
Додати олію і оцет. Полити зверху "форшмак" соусом і прикрасити кільцями цибулі.
recepti.biz.ua Киевский торт мороженного рецепт
Вкуснейшие рецепты тут: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепты салатов с языка вареного. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Скороварки для приготовления каши: плов рецепт приготовления. Рецепты приготовления блюд.
Легкие блюда на каждый день рецептыФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Рецепты приготовления в микроволновка. Приготовление пищи в микроволновке рецепты.
МКА Жорин и Партнеры: рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter