Форельки на помідорно-цибулевій подушці
672
інгредієнти:
- Форель (стейки) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
- Лимон 1 шт.
- Вода 0.25 скл.
Очищену цибулю порізати великими кільцями і розібрати на окремі кільця. Помідор порізати кружечками. Форельки посипати меленим перцем і кропом, з двох сторін. На розігріту сковорідку з антипригарним покриттям викласти рівним шаром цибулю, потім помідор, зверху укласти стейки. Залити чвертю склянки води (щоб цибуля не підгоріла, доки форель не пустить сік) і накрити кришкою. Готувати 15-20 хвилин на середньому вогні.
Подавати поливши лимонним соком.
Правильне харчування меню для схудненняправильне харчування
Мультиварки для выпечки - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі