Форельки на помідорно-цибулевій подушці

ДРУГІ СТРАВИ
672 Форельки на помідорно-цибулевій подушці
Фото - Форельки на помідорно-цибулевій подушці
інгредієнти:
  • Форель (стейки) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Кріп
  • Лимон 1 шт.
  • Вода 0.25 скл.

Очищену цибулю порізати великими кільцями і розібрати на окремі кільця. Помідор порізати кружечками. Форельки посипати меленим перцем і кропом, з двох сторін. На розігріту сковорідку з антипригарним покриттям викласти рівним шаром цибулю, потім помідор, зверху укласти стейки. Залити чвертю склянки води (щоб цибуля не підгоріла, доки форель не пустить сік) і накрити кришкою. Готувати 15-20 хвилин на середньому вогні.

Подавати поливши лимонним соком.

Правильне харчування меню для схудненняправильне харчування

Мультиварки для выпечки - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.

ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter