Форель "золота"
- Форель (свіжа) 2 шт.
- Телятина (солона)
- Мигдаль (горіхи) 100 г
- Селера (зелень) 1 пуч.
- Херес (вино) 1 скл.
- Помідор 4 шт.
- Перець (мелений)
- Сіль
Розрізати у риби спинку, випатрати, вийняти зябра, промити у середині проточною водою.
Для фарширування використати мигдальні горіхи, зелень селери і солону телятину.
Підсушений мигдаль подрібнити, зелень нарізати. Форель зсередини змастити олією, поперчити, посолити, посипати мигдальною сумішшю і помістити скибочку солоної телятини. Підготовлену рибy укласти у лоток для запікання, поруч - цілі помідори, долити херес і запікати в духовці 20 хв.
Готову рибу подати до столу гарячою, поливши соком, що утворився при запіканні. Печені помідори подати, як гарнір, до риби.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження. Купить кондитерку.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления шубы. Как приготовить летний салат.
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки.
Доставка домашних пирогов - конфеты ирис в домашних условиях.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Самые вкусные рецепты салатов http://recepti.biz.ua
Овощные салаты рецепты с фото. Салаты рецепты с фото на день рождения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter