Форель, запечeна з овочевою сумішшю
- Форель 680 г
- Суміш овочів (мексиканська, заморожена) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа
- Картопля 6 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир 70 г
- Олія рослинна
- Лимон
- Петрушка
Форель замаринувати приправою для риби з лимоном.
Приготувати овочевий фарш. Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями і обсмажити на олії. Додати мексиканську суміш. Тушкувати на повільному вогні під кришкою до м'якості цибулі.
У тій же сковороді спасерувати рибу з двох сторін, не обсмажуючи. Буквально по 3 хвилини з одного і з іншого боку.
Помістити рибу у форму, застелену фольгою.
Заповнити черевце риби мексиканською сумішшю.
Не перевертаючи, упакувати тушку риби з начинкою у фольгу і відправити в гарячу духовку на 20 хвилин.
Картоплю нарізати на шматочки і посипати приправою.
Потім у гарячій олії порційно обсмажити картоплю до золотистої скоринки.
Готову картоплю помістити в каструльку під кришку.
Натерти сир на великій тертці й нарізати помідор кільцями.
Фольгу розкрити, на рибу покласти кільця помідора і посипати сирною стружкою.
Знову відправити рибу в духовку на 15-20 хвилин для того, щоб помідори встигли запектися, а сир розплавиться і прийняти красивий запечений вигляд.
На тарілку укласти форель у сирно-помідорний капелюшок.
Навколо обкласти шматочками золотистої картоплі і скибочками лимона.
Верх "шапочки" прикрасити гілочками петрушки.
Очень вкусные закуски: рецепти з фото.
Рецепты блюд с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
Рецепт приготовление плова. Правильное приготовление плова.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter