Форель запечена в тісті під овечим сиром
- Форель (філе) 300 г
- Тісто листкове (бездріжджове) 300 г
- Сир овечий 70 г
- Помідори черрі 5 шт.
- Оливки 6 шт.
- Цибуля червона 0.5 шт.
- Сіль
- Спеції
- Яйце куряче
Тісто розкачати в прямокутний пласт.
Викласти на нього філе риби.
Оливки нарізати кружечками і викласти на рибу.
Червону цибулю нарізати півкільцями і викласти на оливки.
Помідори нарізати кружечками і додати до шару з цибулею.
Посипати шари тертим овечим сиром.
Краї тіста скрутити рулетиком у напрямку до риби.
Змастити тісто збитим яйцем і запекти в духовій шафі близько 35-40 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору тіста і готовності риби.
Подавати до столу, нарізавши на порційні шматки, із салатом зі свіжих овочів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
Потрясающе вкусный салат: салаты с семечками подсолнуха.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат морепродукты рецепт. Рецепты салат морепродукты.
Праздничные блюда рецепты мясные здесь
Эспрессо каппучино recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter